Rakennusautomaatio­palvelut ammattitaidolla

Ota yhteyttä ›

Rakennusauto­maatio yrityksille ja julkiselle sektorille

Tarjoamme kattavat asennus- ja korjauspalvelut, LVISA-automaatiopalvelut ja rakennusautomaation optimointipalvelut (säätö/viritys) pääasiassa teollisuudelle, toimi- ja liiketilapuolelle. Teemme myös yhteistyötä julkisen sektorin kanssa vastaten esimerkiksi terveydenhuollon ja julkisen sektorin toimitilapuolen tarpeisiin.

Rakennusauto­maatiokoko­naisuudet

Oikein suunnitellulla, asennetulla ja säädetyllä rakennusautomaatiotekniikalla teknisten laitteiden ohjaus on tehokasta ja sujuvaa. Toimiva automaatiokokonaisuus vaikuttaa myös energiankulutukseen. Optimointi ja säännöllinen huolto pidentää laitteiston käyttöikää.

Toteutamme automaatiojärjestelmien asennukset, huoltotyöt, kuntokartoitukset ja optimoinnit ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ›

Automaatio osana LVIS-järjestelmien toimivaa kokonaisuutta

Palveluihimme kuuluvat LVIS-automaatiotyöt eli putki-, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien automaatioasennukset ja huollot, pääpalveluna kiinteistöjen automaatiokokonaisuudet.

Toimimme yhteistyössä LVI-alan yritysten kanssa, ja kauttamme saat osaavat kumppanit esimerkiksi asennus- ja korjaustöihin.

Vakaa ammattitaito ja S2-luokan sähköurakointiluvat mahdollistavat joustavan palvelun, sekä vikakorjauksen ja huoltotöiden monipuolisen toteutuksen. Ammattitaitoisen asennus- ja optimointipalvelun myötä tekniset korjaus- ja huoltokustannukset pienenevät käyttömukavuuden kasvaessa.

Kauttamme saat kattavat LVISA-automaatiopalvelut kaikille kiinteistöille.

Ota yhteyttä ›

Yhteistyössä:

SIEMENS-PARTNERI

Olemme Siemens Osakeyhtiön virallinen partneri. Siemens tarjoaa kiinteistöjen tarpeisiin ainutlaatuisia rakennusautomaatioratkaisuja, joilla parannetaan rakennusten energiatehokkuutta ja pienennetään energiakuluja.

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›