Siemens-partneruus

Siemens tarjoaa tuottavat ratkaisut rakennusautomaatioon

Talotekniikan automaatioratkaisuilla helppoa ja turvallista kiinteistön kehittämistä! Proautomaation edustamiin tuotemerkkeihin kuuluva Siemens on virallinen partnerimme ja pääjärjestelmämme.

Siemens tarjoaa ainutlaatuisia rakennusautomaatioratkaisuja kiinteistöjen tarpeisiin. Tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja kustannustehokkaita ja niiden avulla rakennusautomaatio nivoutuu tehokkaasti osaksi kiinteistön turvallisuutta, tuottavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

Meiltä saat Siemens-järjestelmät kuten Desigo CC, Desigo PX (tukea myös vanhemmille Landis & Gyr laitteille esim. Unigyr ja Visonik).

Ota yhteyttä ›

Siemens-tuotteilla tuottavia kiinteistöjen kokonaisratkaisuja

Siemens-rakennusautomaatiotuotteiden avulla parannetaan rakennusten energiatehokkuutta ja pienennetään energiakuluja. Niiden avulla saadaan luotua tehokkaita kiinteistöjen kokonaisratkaisuja, joilla vaikutetaan kiinteistön tuottavuuteen ja käytettävyyteen.

Erilaiset säätimet, mittarit, valvomot ja muut laitteet ovat helppokäyttöisiä ja ne toimivat sekä kiinteistön omistajan, käyttäjän että ympäristön eduksi. Kysy meiltä tarpeisiisi sopivaa asennuspalvelua!

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›