VIDEO- JA DRONEKUVAUKSET

Video- ja dronekuvauksia ympäri Suomea

Elävä kuva herättää ajatuksia ja pysäyttää. Liikkuvan kuvan avulla tarinan kertominen onnistuu lyhyesti ja ytimekkäästi sekä myös erittäin mieleenpainuvasti. Mikään ei tavoita tai puhuttele niin kuin liikkuva kuva. Me Proautomaatio Oy:llä vuokraamme ammattilaistason kalustoa video- ja dronekuvauksiin ympäri Suomen sekä myös ulkomaille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Videotuotantoa on monenlaista

  • yritysvideo
  • opetusvideo
  • ohjevideo
  • musiikkivideo
  • mainos
  • some-video
  • markkinointivideo

Olipa kyseessä sitten, millainen video tahansa, meidän kalustollamme saat aikaan huipputuloksia! Tarjoamme myös vinkkejä kuvauksiin mutta jos haluat mieluummin istua jalat pöydällä antaen ammattilaisten hoitaa kuvaukset ja editoinnin, myös ne onnistuvat meidän kauttamme. Kuuntelemme mielellämme tarinasi ja toteutamme sen juuri sellaisena kuin sinä haluat. Tutustu referensseihimme täällä.

Sopimuksemme sisältää vuokra-ajan, takuun sekä vuokraushinnan ja tarvittaessa myös muistikortin. Vaikka et pääsisi hakemaan kuvauskalustoa meiltä, ei hätää, sillä me voimme toimittaa kuvauskaluston, vaikka kotiovellesi.

Ota yhteyttä ›

Kopterikamera mahdollistaa uudet kuvakulmat

Kopterikamerat eli dronet vievät katsojan aivan uusiin kuvakulmiin, ja maailma näyttää ihan erilaiselta yläilmoista katsottuna. Ilmakuvilla pystytään mainiosti esittelemään esim. tontteja tai ulkotilojen toiminnallisuuksia sekä suuria kokonaisuuksia, kuten festariyleisöä, maa-alueita tai rakennuksia. Dronekuvauksilla pääset mainiosti ikuistamaan kokonaiskuvaa tai yksityiskohtia, jotka muutoin olisivat haasteellisia toteuttaa. Proautomaatio Oy tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita ammattitason kopterikameroita. Vuokraamme kopterikameroitamme kaikkialle Suomeen sekä myös ulkomaille.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›